En gång är ingen gång!

2010-07-30

Vi trodde väl aldrig att vi skulle få tala med Björn Bybro med så kort varsel, men nu är det alltså dags igen. Barnarps IF ståtar numera med två vinnare i Hemmavinsten och två klubbvinster på fyra försök.

1. Hej Björn, nu var det dags igen! Barnarps IF och Barnarp har återigen plockat en vinnare i Hemmavinsten. Snacka om tur, eller hur?


Ja, man säger ju att blixten aldrig slår ner två gånger på samma plats. Men något åt det hållet känns det som just nu. Å andra sidan, vänder man på steken kan man säga att det är lätt att vinna på Hemmavinsten. Och varje gång det händer så är det ju riktigt roligt när det är någon som man känner igen.


2. Nu blev det nästan en tusenlapp till i klubbvinsten också?


Ja, visst är det trevligt för oss som förening att för andra gången på kort tid få ett tillskott till klubbkassan som vi inte hade räknat med utöver den vanliga ersättningen. Så stort tack för klubbvinsten! Den lokala poängen med Hemmavinsten kan inte överskattas, både nära personer och nära föreningar vinner varje månad.


3. Först Ulrika och nu Ulf. Nu måste väl alla Barnarps-bor och medlemmar inse hur bra och nära man är med Hemmavinsten och beställa lotter. Hur gör man hos Er? Ni har delat ut ett flygblad i samhället redan.


Vi hoppas och tror att dessa båda vinster medför att många fler barnarpsbor köper Hemmavinsten genom oss och att vi snart kan kamma hem den tredje vinsten till ytterligare någon som vi känner i Barnarpsområdet.
Vi kommer att skriva om vinsten på vår hemsida och ordnar Hemmavinsten ett nytt flygblad så delar vi ut det i samhället. Och så använder vi oss av mun till mun metoden för att sprida informationen.

Vi tackar och grattar Barnarps IF till vinsten och självklart ordnar vi flygbladet.