Vi känner på pron Eddy Eriksson och Skinnarebo G & CC

2010-05-12

Golfklubben som fått en kanonstart med Hemmavinsten. Vi ställer några frågor till klubbens pro Eddy Eriksson. Häng med!

 • Ni valde tidigt att satsa på Hemmavinsten i golfklubben. Varför?

  För att idén är grym och att det kändes som en enkel och bra möjlighet att stötta klubben för våra medlemmar. Samtidigt som du själv kan vinna en rejäl slant. Alla blir vinnare i det här!
   
 • Eddy, du har själv fina meriter från en ishockey-karriär med bland annat några säsonger i HV71. Hur kommer det sig att du blev professionell inom golfen?

  Exakt som med mycket annat - tillfälligheter. Under mitt sista år i HV71 blev jag tillfrågad om att ta jobbet på Skinnarebo som PRO. Jag hade 1 i hcp, men var inte mer PRO än någon annan. När jag sedan fick slutade i HV 71 tog jag chansen att pröva jobbet som golfpro. Jag tror ju att allt som händer har en mening. Det var bara att köra!
   
 • Golfen har ju haft några tuffa år med rekryteringen, men nu verkar det lätta igen. Hur har Ni klarat Er?

  Vi har haft det tufft på nyrekryterings-sidan dom senaste åren. Trots många nybörjarkurser så har det tyvärr varit fler som slutat än börjat.
  Nu när vi konverterat till spelrätter, så ser vi ljust på framtiden och det blir fler ny-medlemmar som kommer till nu.
   
 • Golfen är friskvård, sysselsättning och gemenskap för många. Varför ska man börja spela golf och varför ska man välja Skinnarebo?

  Man ska börja spela golf för att man gillar att vara ute i naturen , för den härliga tävlings-känslan när du står ensam mot banan eller om du bara uppskattar ett gott sällskap samtidigt som du motionerar. Du väljer Skinnarebo för att banan ger dig så många olika alternativ att spela dig fram till hål eller för vår underbara restaurang med dess fantastiska matupplevelse efter rundan. Eller kanske bara för den riktigt duktiga och trevliga PROn som jobbar där!
   
 • Du är själv med i Hemmavinsten. Varför tycker du att folk ska köpa en hemmavinst?

  Du ska köpa hemmavinsten för att du kan vinna en stor slant enkelt förhållandevis till andra lotterier. Samtidigt som du kan stödja just din förening med ett stort välbehövligt bidrag. Lotteriet ger mer tillbaka än andra lotterier till både kund och förening.
   
 • Vad har Ni på programmet i år på Skinnarebo?

  I år kommer det vara en hel del olika tävlingar som vi tror kommer locka folk. Den 12 juni spelas en av årets storheter Harrys/HV71-golfen. Det finns platser kvar, men skynda er!  Guldgrabbarna är på plats. Eddys Open som lockar över hundra deltagare varje år.  Sen anordnar vi lite olika serie-spel mm. 
   
 • Slutligen, hur gör man om man vill börja spela golf?

  Man ringer till golfshopen på 036-60815 och anmäler sig till en kurs med likasinnade. Alla är hjärtligt välkomna och komma upp och prova på innan man anmäler sig till en kurs. Vår range är öppen för alla. Vi har även en "pay and play" bana som inte kräver något grönt kort.

  Vi tackar Eddy för att han tog sig tid och önskar lycka till med golf-verksamheten och med att värva fler prenumeranter i Hemmavinsten. På hemmaplan är idrotten starkast!