Innebandyklubbarnas första hemmavinst!

Henrik Johnsson, HIK

2011-02-11

Så var det dags för en ny idrottsgren att få sälja en högvinstlott i Hemmavinsten. Det blev Husqvarna IKs ordförande Henrik Johnsson som fick arrangera vinstnedslag vid klubbhuset på kyrkogårdsgatan i Huskvarna. Vi tog ett litet snack kring detta.

  • Grattis säger vi till första Hemmavinsten såld av HIK!

    - Tack så mycket. Det var verkligen kul det här!

     
  • Nu har vi kört Hemmavinsten dryga halvåret. Är Ni nöjda med
    lotteriet och Er egen insats så långt?

    - Lotteriet i sig har varit bra och helt klart spännande att vara med i. Sedan är vi lite förvånade över att inte fler i föreningen har nappat på att vara med, samtidigt som vi kanske får vara aningen självkritiska till hur vi marknadsfört det hela. Förhoppningsvis kan den här vinsten göra så att fler får upp ögonen för vilken bra idé lotteriet bygger på.
     
  • Ni är en välstrukturerad innebandyklubb. Hur är Er utveckling och hur ser Ni på framtiden?

    - Vår förening har de senaste åren vuxit till sig rejält. Vi har nu ett 20-tal lag i träning varje vecka. För tillfället jobbar vi en hel del med att fortsätta strukturera upp såväl organisationen som verksamheten, men i ett längre perspektiv har vi ett annat mål. Vi har precis satt oss ner tillsammans med ett par andra föreningar och börjat titta på möjligheterna att bygga en egen hall i Huskvarna. Ska vi kunna växa ytterligare måste det till fler hallytor för oss att ha verksamhet i. Tyvärr verkar det inte ligga på kommunens prioriteringslista.
     
  • Nu vann Ni klubbvinsten på 1658 kr också och guldläge att utnyttja ”vinnarhålet” Hur tänker Ni göra?

    - Jättekul att vi fått "vår" första vinnare! Det här är självklart någonting vi ska slå upp stort på vår hemsida, samt i det utskick vi planerar för under våren.


    Vi önskar lycka till framöver och skickar en passning angående hallplanerna. Nämligen att Hemmavinsten bör vara en del i finansieringsplanen. Det blir snabbt pengar i det här lotteriet.