HC Dalens fjärde klubbvinst ett faktum

2010-11-26

Man kan undra om det är ren tur eller bara välförtjänt att föreningen ståtat med fyra Hemmavinster av tolv möjliga. Vi får nog gå på det senare denna gång.
Föreningen har väldigt många prenumeranter. Denna gång kändes det rätt att stämma av saker och ting med föreningens ordförande Nicklas Dahl.

 • Nicklas Dahl, ordförande i HC Dalen. Efter fyra Hemmavinster kändes det självklart att fråga dig som ordförande. Blev Hemmavinsten det Ni tänkt Er?

  - Ja det tycker jag. Vi bestämde oss tidigt för att växla över och köra Hemmavinsten fullt ut. Ju fler föreningar som hoppar på, desto högre vinst belopp som i sin tur skapar ett större intresse för lotteriet och det tjänar vi klubbar på. Men som sagt för föreningen har det varit en kanonstart som vi hoppas ska bli ännu bätte. Men det är viktigt att alla föreningar ger järnet. Då blir vi alla vinnare, även prenumeranten.
   

   

 • Det går lite knackigt med några uddamåls-förluster i A-lagsserien, men annars verkar HC Dalen vara en förening med positiva vindar i seglet. Det lever här ute i Smedjehov. Stämmer inte det?

  -Jodå det är korrekt. A-laget har haft det svårt på borta-is, men gått bra hemma. Vi hoppas att detta vänder nu. Jag tycker också att vi har bra fart på ungdomssidan.
   
 • Varför tycker du att man ska satsa på Hemmavinsten som förening och varför som kommun-innevånare?

  -Bästa sättet att stötta de lokala föreningarna. Vi vet att många brottas med att hitta inkomstkällor. Att driva en förening kostar pengar och då är hemmavinsten det som ger mest tillbaka både till klubb och prenumerant. Sen är det ju lokalt också!

  HC Dalen vann därmed 1454 kr i bonuspengar i vår Klubbvinsten - föreningarnas egna lotteri. Vinner du, då kan du räkna dig som en riktig stöttespelare till din klubb. För då vinner de också! Smart eller hur?