Väntan över för JB!

2010-12-10

Vi får ofta piken från föreningar. "När är det vår tur då?" Det är det som är charmen med Hemmavinsten. Man är alltid nära och med det ökar förhoppningarna. Nu var det äntligen Jönköping Bandys tur att få sin första Hemmavinst såld. I vanlig ordning tog vi ett snack med föreningsrepresentanten Magnus Johansson.

 • Äntligen dags för JB Magnus! Den var efterlängtad eller?

  -Helt otroligt skönt och så som jag gått och väntat på det här samtalet..!!
   
 • Hur gick det till när Ni värvade Niclas?

  -Jo, som vanligt går det lite trögt för en del, men efter ett par gånger med utskick så kom Einemo fram till mig en sen kväll.  "Du Magnus.... den där Hemmavinsten, hur funkar den nu igen? Har du med dig en blankett så tar jag och fyller i direkt" Blanketter har jag alltid med. Lite kul att det då var just han som vann denna gång.
   
 • Ni satsar hårt på Hemmavinsten. Vad tilltalar Er med lotteriet?

  -Ja det stämmer. Vi satsar så gott det går utan att ha lotten som obligatorisk i medlemsavgiften. Förhoppningsvis har vi ändrat på det till nästa säsong. Lotten gynnar hela bygden och ger en otrolig bra avkastning till klubben, att vi i Jönköping har ett sånt här lotteri är väldigt unikt. Tänk Er... hela Jönköping vinner på detta!
   
 • 1530 kr i bonus blev det i Hemmavinsten. Varje krona är viktig för föreningen?

  -Javisst är den viktig. Allt kostar pengar och vi behöver bra understöd från t ex Hemmavinsten för att kunna driva föreningen vidare.
   
 • Varför ska fler bandyälskare gå med i Hemmavinsten?

  -Vill man se eller kanske utöva världens snabbaste lagsport bandy i Jönköping framöver så är Hemmavinsten en mycket stor del i det vill jag säga. 42 kr per såld lott till föreningen ger en trygg inkomst till vår ekonomi. Vårt mål är 200 som inte borde vara några problem enligt mig.... ni bandyälskare finns där ute så se till att stötta oss nu!