Jönköping Bandy har bestämt sig!

2012-03-02

Det var inga tveksamheter att man skulle vara med i Hemmavinsten. Magnus Johansson har från dag 1 drivit på medlemmar att Hemmavinsten ska man vara med i. Sakta, men säkert har man klättrat upp till tredjeplatsen i vår Hemmatabell med samtliga fotbollsföreningar i kommunen bakom sig. Vi tog ett snack med Magnus!

 

 

 

 
 

 • Det blev säkrat kontrakt för JB till nästa säsong även om det gick till sista matchen!

  - Ja det blev tyvärr "kniven på strupen". Laget hamnade annars på en rätt hyfsad plats efter sista matchen då vi slog Gripen. 5:a i allsvenskan är inte dåligt med killar från nästan enbart Jönköping. Det vet jag inte om något annat lag här i stan kan matcha!!
   
 • Ni ligger trea i Hemmavinstens Hemmatabell just nu, men har både J Södra och HV flåsande i nacken. Kan Ni svara upp?

  - Det ska egentligen vara omöjligt, då de lagen är de som kanske ska gå i frontledet för försäljningen. HV har precis kommit med, vilket är jättebra! De kommer säkert farande underifrån nu. Men Södra verkar ha svårt att komma förbi. Får skicka en passning ditåt! De är de två "största" föreningarna i Jönköping och med deras draghjälp kan både vi och andra lite mindre klubbar också öka vår försäljning. Hemmavinsten bygger på samarbete!
   
 • I juni är det 2 år sen Hemmavinsten hade premiär. Ni har sakta men säkert tagit steget upp mot toppen. Är Ni nöjda?

  - Vi tog ett bra kliv denna säson,g då vi beslöt oss för att alla medlemmar skulle sälja in minst en lott per medlem. De flesta förstod det, men vi är tyvärr inte riktigt färdiga med den processen än.
   
 • Varför tycker du att man ska gå med i Hemmavinsten?

  - Att alla pengar från lotteriet stannar i Jönköping känns klart viktigt och att vinnare och säljande klubbar får tillbaka hela 86%. Dessutom är vinstchansen enormt stor. Undrar om alla förstår det?
   
 • Ni har drygt 160 prenumerationer just nu. Ni har en liten bit innan Ni är helt nöjda med tanke på att alla ska sälja en lott?

  - Målet denna säsong var 200. Där har vi misslyckats lite, men jag hoppas och tror fler ansluter sig när de ser hur potten växer och att man slipper springa och sälja massa annat som förr i tiden. Varför inte köpa en lott till förresten och sprida vinstchansen lite?
   
 • Slutligen, Fotbolls-EM i sommar, vem vinner?

  - Det gör England!