Vår "serieledare" sålde vinstlotten!

2010-08-13

Så var det då dags för HC Dalen att sälja sin första vinstlott och plocka hem månadens ena klubbvinst på 991 kronor.
Vi passade på att snacka med klubbens Urban Karlsson i samband med vårt överraskningsnedslag ute vid Smedjehov.

1. Äntligen blev det Ni i HC Dalen som vann på Hemmavinsten!


Ja, det känns positivt med tanke på att våra medlemmar har svarat bra på Hemmavinsten och vi leder lotteriets hemmatabell.2. Vinnaren Martin är en riktig HC Dalen-kille har vi förstått?


Martin kom till HC Dalen efter att han spelat både utomlands och i några andra föreningar runt om i Småland. Han gjorde några säsonger i A-laget och sedan fick det bli lite familjeliv. Inför förra säsongen fick han en fråga om att vara hjälptränare till Maths Carlgren i A-laget, vilket han svarade ja på direkt. Det var riktigt roligt att det var Martin som var först ut som vinnare i klubben. Detta år hjälper han till i sin sons lag, vilket visar på hjärta för föreningen.


3. Ni leder ju Hemmavinstens Hemmatabell som visar antal prenumerationer och satsar hårt på Hemmavinsten. Varför?


Vi tycker att ett sånt här lotteri som vänder sig till det lokala idrottslivet får man inte stå utanför. När det dessutom är ett spännande koncept för spelaren och bäst förtjänstmöjligheter så finns det stora möjligheter om man vill ta i lite i föreningen. Och det vill vi!


4. Ni vann dessutom 991 kronor extra i klubbvinsten.


Vi tar emot extrapengarna från lotteriet med öppna armar för pengar går det alltid åt när man håller på med hockey. Klubbvinsten är genialiskt och ett riktigt bra inslag i lotteriet. Det engagerar!


5. Hur rider Ni på denna vågen nu?


Vi ser fram emot en fin höst och hoppas att detta kan lyfta oss ännu högre i försäljningen och att det inte dröjer allt för länge innan vi står med nästa vinnare.

Vi tackar Urban och HC Dalen och önskar lycka till i höst både på rinken och med försäljning!