HC Dalen - herre på täppan!

2012-02-20

Ishockeyföreningen ute i Tabergsdalen är fortfarande klart bäst på att ta vara på möjligheten med Hemmavinsten. Vi fortsätter att snacka med föreningar 1,5 år efter premiären i Jönköping. Denna gång är det alltså HC Dalen och Urban Karlssons tur.

 • Nu har bygdens andra hockeylag kommit med i Hemmavinsten också. Det tycker väl Ni som hockeyförening är bra eller?

  - Självklart är det kul att HV71 ansluter också. Det gynnar ju inte bara alla prenumeranter med en förmodad ökad pott, utan också föreningen då det inte finns något annat lotteri därute som ger så mycket tillbaka. Vi får en morot att försöka hålla förstaplatsen i kommunen också. Sedan tycker jag att ju fler vi blir, så visar det ännu tydligare vilket fint koncept detta är.  Vi föreningar ska hjälpas åt att dra fram lotteriet till högre höjder. Nu kör vi!

   
 • Drygt 1.5 år sen starten. Ni valde tidigt att satsa fullt ut på Hemmavinsten!

  - Med erfarenhet av denna tid, så känns det skönt att föreningen valde att satsa på ett lotteri och det med full kraft. Det har vi tjänat på fler gånger om.

   
 • Vad har det inneburit för föreningen?

  - Våra medlemmar är mycket positiva att man bara håller på med en sak och inte en massa olika aktiviteter. Det ger inte mer pengar till föreningen. Vi får en stabil intäkt från Hemmavinsten varje månad. Svårare än så är det inte!

   
 • Är det något Ni vill ska bli bättre med Hemmavinsten?

  - Lotteriet utvecklas ju hela tiden och servicen är kanon, så där är vi nöjda. Vi hoppas att fler av de 48 medlemsföreningar tar ett litet större ansvar för sin medverkan och ser vilka möjligheter det har. Alla måste bidra. Vi ska ju vara lagspelare i det här. Nu hoppas jag mycket på fotbollsklubbarna som har ny säsong framför sig. När ska de utmana oss i Hemmatabellen? Är väl dags nu!

   
 • Har Ni några nya mål med Hemmavinsten?

  - Nu när vi passerat 500 lotter i månaden, så kan man inte sätta sig ner och vara nöjd. Vi siktar nu på att nå 600 lotter inom en snar framtid.

 • Några slutord innan vi slutar intervjun?

  - V hoppas att fler föreningar inser vilket litet jobb man gör för att få så fina intäkter.  Då får man en nöjd, go å glad kassör och en välmående förening med en stabil avkastning 12 månader om året.