Forum Basket - ett föredöme!

2012-02-07

Vem har sagt att störst är bäst? Forum Basket med två lag i tävlingsverksamhet satsar hårt på hemmavinsten. Ett koncept som passar föreningen ypperligt verkar det som. Vi pratade med Thomas Ekström, en av eldsjälarna i föreningen.

 • 1.5 år sen starten. Vad har det inneburit för Er klubb Thomas?

  -Det visade sig vid vårt årsmöte nyligen att vi fått ca 40.000 kr utbetalt under 2011 från Hemmavinsten och detta bara genom att var och en i klubben sålt in sina lotter. Därefter rullar pengarna in automatisk varje månad. Genialiskt och det blev än mer positivt när vi kunde visa denna siffra för medlemmarna.
   
 • Är det något Ni saknar eller ska bli bättre då?

  -Att fler föreningar väljer att satsa och säljer in fler lotter och på det sättet bidrar till att öka vinstpotten. Då skulle Hemmavinsten bli än mer framgångsrikt och attraktivt, men framför allt ännu mer lättsålt för alla föreningar. Sedan önskar vi såklart att fler högvinster går till Forum Basket ("skratt")
   
 • Något tips om hur man vårdar sina prenumeranter?

  -Konceptet i sig är så bra så ingen går väl ur? Men vi i Forum Basket har startat egna dragningar varje månad bland de som stödjer vår förening genom Hemmavinsten. Detta är en riktig succé och framför allt kundvård för de som stödjer oss. Nu blir det alltid minst tre vinnare varje månad från de som köpt lott och stödjer Forum Basket. Detta är skitkul!
   
 • Har Ni några nya mål med Hemmavinsten 2012?

  -Vårt mål är att vi skall nå upp till 100 sålda lotter och också jobba stenhårt på kundvård så vi säkert behåller våra supporters som stödjer oss. Ägarna till de tre högvinster som vi sålt sedan starten VET att det är värt att satsa på Forum Basket i Hemmavinsten.

  Lycka till framöver säger vi!