Bra start och avslut för Forum Basket!

Thomas Ekström

2010-12-31

Forum Basket sålde Hemmavinstens allra första vinstlott i juni och knöt ihop 2010 med att också sälja årets sista.
Föreningsrepresentanten Thomas Ekström är såklart kanonnöjd med året.

 • Jaha, Thomas! Nu var det dags igen. Ni sålde premiärvinsten i Hemmavinsten och avslutade med årets sista sålda vinstlott också.

  - Ja, det börjar bli en trevlig vana för Forum Basket att sälja högvinsten i Hemmavinsten! Två vinster i år är vi såklart jättenöjda med. Sen snacka om grym nyårspresent till Marie som vann denna gången.
   
 • Efter första 6 månaderna med Hemmavinsten. Om vi bortser från Era två sålda högvinster. Är Ni nöjda?

  - Vi är supernöjda! Hemmavinsten är det bästa som hänt vår förening ekonomiskt sett. Vi har haft ett mål med antal sålda lotter som vi ännu inte riktigt nått, men efter denna högvinst hoppas jag vi får den skjuts vi behöver för att nå dit. Alla vill väl köpa lotter av en vinstsäljande förening?
   
 • Hur ser Ni på 2011. Mål för det idrottsliga och Hemmavinsten?

  - Vi har en dröm idrottsligt att klara av ett stentufft kval under våren. Att få spela i Basketettan nästkommande säsong.
  Vad gäller Hemmavinsten så hoppas jag att vi nu kan locka ytterligare köpare till lotteriet som vill stödja vår verksamhet, så vi kan nå vårt mål på 100 sålda lotter. Det är ett högt mål för en liten föreningen, men det är inte så långt kvar dit.
   
 • Ni har tjänat exakt 17 384 kr inkl klubbvinster på Hemmavinsten under halva 2010. Vad gör Ni för pengarna?

  -Vi har i år startat upp ett nytt lag i seriespel, vilket har dubblat våra kostnader gällande hallhyror och seriespel. Vi stoppar in alla pengar från Hemmavinsten rakt in i den idrottsliga verksamheten. Efter denna andra sålda högvinst skall vi nog unna oss att fira med en tårta vid nästa lagmöte. Det är killarna i laget som sålt alla våra lotter värda.

  Forum Basket fick i och med den sålda lotten en bonus på 1530 kr i lotteriets klubbvinst. Grattis säger vi på Hemmavinsten!