776 kronor extra till Forum Basket

2010-06-11

Det blev alltså Forum Basket som sålde Gunnar Hultings prenumerationslott. Det blev en liten extraslant till föreningen förutom den månadslön man fick av Hemmavinsten.

Vi passade på att ställa några frågor till Thomas Ekström i föreningen.1. Grattis till att ha sålt första vinstlotten på Hemmavinsten. Hur känns det att vara först ut?


Det känns otroligt roligt eftersom vi i Forum Basket verkligen har trott på Hemmavinsten från första mötet vi var på. Det mest positiva hoppas jag blir att vi kommer få en försäljningskick genom att vi sålt denna första högvinst genom klubben.


2. Ni vann ju samtidigt första klubbvinsten som blev 776 kronor denna gång. Lite extrapengar skadar inte, eller hur?


Nej, alla bidrag mottages tacksamt! Även om beloppet är ringa denna gång, så hoppas vi att sälja fler högvinster, och att nästa gång beloppet blir rejält större, vilket det kommer att bli redan till juli-dragningen.


3. Kan Ni berätta lite om Er verksamhet i Forum Basket?


Vi är en basketklubb som har jobbat med basket i snart 28år. Vi var från början en lag som var en aktivitetslag för ungdomar på Fritidsgården Forum i Huskvarna. Med åren har karaktär och målsättning förändrats på föreningen. De senaste åren har vi haft en klar målsättning att ta oss upp i spelsystemet i takt med att vi har föryngrat och förbättrat spelartruppen. De två senaste åren har vi kvalat till Basketettan.
Intresset för att spela basket i Forum Beavers(som laget heter) har ökat de senaste åren, och inför nästa säsong kommer vi ha två seniorlag i seriespel. Vi lägger mycket kraft i Forum på att man skall trivas i föreningen. Vi jobbar hårt med att ha mycket aktiviteter vid sidan av basketspelet för både spelare, respektive och våra barn, eftersom de förhoppningsvis är vår framtid. Forum Basket skall vara klubben man representerar med stolthet, och där trivsel, glädje och basket är #One!

4. Ni har visat stort engagemang för Hemmavinsten. Varför?


För att vi tycker idén med "halva potten"-konceptet är oslagbar! Du köper en lott/månad, du gynnar din klubb med nästan halva lottpriset, och sedan är chansen att vinna högvinsten varannan vecka den klart största av alla större lotterier. Ett bättre och mer spännande sätt att bidra till att de lokala idrottsföreningarna får sin verksamhet att gå runt, och samtidigt kunna vinna stort, finns inte!


5. Vad gör Ni för pengarna Ni tjänar varje månad. Någon plan?


Alla pengar som vi får in varje månad genom Hemmavinsten går direkt till vår basketverksamhet. Kostnaderna för att spela seriespel är väldigt hög, så det finns stora kostnader som kommer täckas av Hemmavinsten-pengarna tillsammans med våra fantastiska sponsorer. Vi har dock en plan om pengarna räcker. Det är att kunna åka på ett träningsläger till Lettland till hösten. Vi har goda basketkontakter där, så vi försätter sälja Hemmavinsten och hoppas vi kommer dit till hösten!

Vi tackar Thomas för sin tid och önskar föreningen lycka till med basketen och framtida Hemmavinst-framgångar!