Södra i vinnar-hålet med Hemmavinsten!

2010-09-10

Sjunde klubbvinsten gick till J-Södra. Föreningsrepresentanten Per Snarberg var med när vi smög in på kansliet på Brunnsgatan tidigare i veckan och överraskade Sebastian.

 

 • Grattis till första sålda Hemmavinsten för J-Södra!

  -Tack tack, det satt fint!!
   
 • Sebastian som vann arbetar visst inom organisationen, eller?

  -Jo, det är sant, han har varit hos oss i ett år snart. Sebastian har en roll som sammanhållande kraft på kontoret samtidigt som han jobbar mycket med det ekonomiska.
   
 • Hur påverkar detta Er utveckling med Hemmavinsten?

  -Att en i föreningen vann i månadsdragningen påverkar postivt givetvis. Vi tänker utnyttja detta genom att försöka få in fler prenumeranter som stöttar oss. Det blir ett reportage på vår egen hemsida och vi planerar även en "drive" på nästa hemmamatch som spelas mot Väsby den 20:e september.
   
 • Det är väl dags att J-Södras alla supportrar går med nu eller? Hur gör man för att gå med och stötta J Södra?

  -Jo, det är hög tid. Vi tog tidigt beslutet att gå med i Hemmavinsten för vi anser att det är en kanonidé. Vi satte ett mål på 100 prenumeranter i år. Vi är inte riktigt där ännu, men det beror mest på oss själva då vi inte lyckats skaka fram en sammanhållande kraft för att driva "lotteriet".
  Hur som helst så hoppas vi givetvis att våra medlemmar och även alla andra som stöttar vårt "Södra" skall ansluta sig, särskilt nu när man upptäcker att det faktisk går att vinna.

  Om man beslutar sig för att börja prenumerera, så finns det flera vägar att gå. Vi har en länk från klubbens hemsida till Hemmavinstens hemsida där kan man anmäla sig. Det går givetvis även bra att kontakta vårt kansli på tfn 036-165513 alt att besöka oss på Brunnsgatan 26 för att hämta eller fylla i en färdig anmälan.

  Grattis Södra och lycka till med ett bra avslut i Super-Ettan!