Två föreningsledare tycker till...

2013-04-14

Hemmavinsten prioriteras på olika sätt av föreningslivet precis som allt annat. Väljer man att satsa fullt ut på sitt egna lokala lotteri fullt ut då blir man garanterat en riktigt vinnare. Det inser fler och fler!

bosse

Det tog lite tid för oss att komma igång och få alla att förstå hur bra det är med Hemmavinsten. Vi utsåg en ansvarig i föreningen för att se till att vi informerade alla om hemmavinsten på rätt sätt,  vilket har givit resultat. Det är mycket viktigt att det finns någon som brinner för detta inom föreningen och att det sprids på rätt sätt. Vi tog det för lätt i början, men insåg att en sån möjlighet måste vi ta på allvar. Det är en mycket bra inkomstkälla för föreningen. Upplägget i sig är otroligt bra och det är också enkelt att administrera.Vi kommer också att ge mer information internt inom klubben för att skapa intresse.

Bosse Ström, J-Södra IF


Thomas6972

Hemmavinsten har varit, och är en oerhört viktig del i Forum Baskets intäkter. Den stora fördelen är enkelheten och givetvis provisionen! Man gör en försäljningsinsats, säljer in prenumeration, och sedan sköter det sig självt med automatik, vilket betyder obefintlig administration av föreningen. Mitt bästa tips för att lyckas är att göra egna kampanjer minst två gånger per år, där man går ut till främst medlemmar, men också övriga potentiella köpare och förklarar enkelheten och vad det betyder för föreningen. Har man en gång gått med så är det ju väldigt svårt att lämna. Man vill ju inte ta den stora risken att missa att ta hem en pott! Vi har hittills sålt fyra högvinster i Forum, så vi har sett vad det innebär att vinna högvinsten! Man måste jobba hårt för att lyckas som förening. Man får inget gratis! Men sen blir man en vinnare även som förening!

Thomas Ekström, Forum Basket