Fler lotter ger fler vinnare!

2010-10-08

Nära varje gång - det är man på Hemmavinsten oavsett om man är prenumerant eller förening. Nu var det återigen HC Dalens tur att sälja vinnande nummer. Det blev ett häftigt nedslag på hemmapremiären ute i Smedjehov. Vi pratade med föreningens Urban Karlsson efter matchen.

 • Grattis återigen till Er i Dalen Urban. Andra Hemmavinnaren är ett faktum!

  -Det känns underbart och samtidigt inspirerande att nu fortsätta jobba hårt med Hemmavinsten. Man ser att det lönar sig på fler olika spår.
   
 • Gratis inträde på matcherna i vinter och vinst direkt med 5-1 i premiären. Säsongen kunde inte starta bättre, eller hur?

  -Det är mycket positiva vindar i föreningen. Att vi vinner gör allt så mycket lättare också. Vi hoppas att det och att vi infört gratis-inträde gör att vi får mycket folk på matcherna. Vi är jätteglada att sponsorerna, både företag och privatpersoner ställer upp så att vi kan genomföra detta.
   
 • Ni har en bra bit över 300 prenumeranter redan i Hemmavinsten. Vad är framgången till att Ni toppar "hemmatabellen"?

  -Vi har för att kunna bedriva vår verksamhet valt att baka in Hemmavinsten i träningsavgiften med olika alternativ. Det har medlemmarna svarat bra på. De som satt sig in i konceptet vet att det är en höjdare att vara med i. För oss var det en självklarhet att satsa på lotteriet. Bäst på allt! Nu hoppas vi att våra kollegor inom föreningslivet i kommunen hakar på och satsar fullt ut. Det kommer alla att tjäna på!

  Gott Dalen säger vi!