Snack med Hans Franzén

2010-09-24

Bankeryds Basket blev andra basket-föreningen som sålt en prenumeration med vinnarnummer. Första gången var det Forum Basket. Men båda gångerna är vinnaren bosatt i Bankeryd. Samhället verkar ha många basket-frälsta! Vi ställde några frågor till ordförande Hans Franzén.

 • Grattis till att ha sålt Er första vinstlott i Hemmavinsten!

  -Tack, det var verkligen oväntat och roligt.
   
 • Nu kammade Ni ju hem klubbvinsten på 1073 kr också. Alla pengar är viktiga i en idrottsförening, eller hur?

  -Alla pengar är välkomna, det här blev en liten extra bonus. Att driva en idrottsförening idag är inte lätt. Efter finanskrisen har det varit mycket svårt att få sponsorer, Vi kämpar med näbbar och klår varje dag för att få in pengar. I Jönköpings kommun är det också så att hyrorna är bland de högsta och bidragen bland de lägsta. Detta gäller även om man jämför med liknande kommuner i riket. Hemmavinsten känns som ett bra alternativ för oss.
   
 • Bankeryds Basket verkar vara på gång som förening. Känns det så?

  -Ja, det känns ganska bra. Vi rekryterar hyfsat bra i de yngre åldersgrupperna och vårt damlag ska spela division ett. Vi är nykomlingar och får rätta mun efter matsäck, men hoppas att vi får fokus på basket och att det kan bidraga till att vi kan växa som förening.
   
 • Hur rider Ni på vinnarvågen nu när Ni sålt Er första Hemmavinst?

  -Vi ska såklart jobba för att sälja och förmedla många fler "Hemmavinstlotter". Nu fick vi ju ett extraverktyg i och med Hasses vinst!

  Grattis säger vi på Hemmavinsten och lycka till framöver!