Ett snack med Björn Bybro!

2010-06-25

Vi pratade lite med kassör Björn Bybro som var med vid vårt nedslag. Det är ju inte bara Ulrika som är en vinnare utan även föreningen.


1. Det var väl trevligt att Ni i Barnarps IF sålde andra Hemmavinsten och att Ni därmed tog hem klubbvinsten?


Sådana överraskningar gillar jag. Det är alltid trevligt att få in pengar som man inte räknat med. Och det är roligt med dubbla vinster, alltså att både lottköparen och föreningen vinner.


2. Sen var det visst en riktig eldsjäl i föreningen som vann också?


Jo, självklart var det extra roligt att just Ulrika vann. Hon är verkligen en engagerad och uppskattad person som lägger ner mycket jobb för föreningen. Så en värdigare vinnare är svårt att hitta.
 

3. Berätta lite om föreningen.


Barnarps IF är en förening med c:a 500 medlemmar. Vi bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och barngymnastik. Vi satsar mycket på ungdomsverksamhet och vi har många engagerade ledare. Inom fotboll har vi två seniorlag igång på herrsidan, representationlaget spelar i div. 5. I år har vi också ett damlag i seriespel för första gången på länge. Innebandyn har gått framåt med rekordfart, vi har flera lag i seriespel och representationslaget spelar så högt som i div 1 kommande säsong.


4. Vad har du att säga till alla Barnarps-bor nu då?


Hemmavinsten gör skäl för sitt namn, det ser vi nu när Ulrika vann. Ju flera som går med här i Barnarp desto större är chansen att vinsten hamnar här igen. Och varje lottköpare ger ett fint stöd till Barnarps IFs verksamheter eftersom Hemmavinsten är den lott som ger mest tillbaka till föreningarna.


5. Varför valde Ni att satsa på Hemmavinsten? Ni var bland de första som anmälde sig.


Vi valde att satsa på Hemmavinsten för att vi tyckte och tycker att det är en ny fräsch produkt. Den är lokalt förankrad och den ger bra provision till föreningen och dessutom enkel hanteringen eftersom Hemmavinsten tar hand om administrationen hela vägen.


Vi tackar Björn för pratstunden och önskar lycka till framöver. Kanske står en Barnarps-bo som vinnare redan i juli. Vem vet!